IMG_2412
U prepunoj dvorani Centra za kulturu u utorak, 10. lipnja odigrana su četiri inovativna scenska ostvarenja – predstave godišnje produkcije Dramskog studija Dada KD Pinklec. Uglavnom grupirani prema dobi, učenici osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta izveli su slijedeće predstave: “Mišitis kronika”, voditeljice Tanje Novak, “Antuntun”, voditelja Brune Kontreca, “Kraljevstvo ludosti”, voditelja Igora Bakse i “Tina Žvačak”, voditelja Davora Dokleje.
Ova posljednja bila je formom najatraktivnija budući da je oblikovana kao forum kazalište – u kojem je publika bila u svako doba pozvana da zaustavi izvedbu i svojim prijedlogom usmjeri tijek sadržaja. Međutim, sve su predstave u sadržajnom i izvedbenom smislu bile vrlo atraktivne, već i samim glumačkim ostvarenjima djece koja su kroz rad dramskih studija usmjeravana da razvijaju kreativnost.
Godišnja produkcija Dramskog studija Dade i njenih osam grupa započela je u utorak 3. lipnja, kada su s izvedbama “Izgubljena cipelica”, “Kozja abeceda”, voditeljice Jelene Dokleja, te “Čudovište iz susjedovog dvorišta” i “Sam(a) na svijetu”, voditelja Brune Kontreca, najmlađe grupe studija također oduševile mnogobrojnu publiku, među kojom i ponosne roditelje, bake i djedove.
Fotogaleriju možete vidjeti ovdje

Skip to content