• subotom u 16.00 sati

Draga djeco, poštovani roditelji!

Potaknuti velikim uspjehom naše Kazališne družine «Pinklec» čije je predstave prošle 2010. godine vidjelo više od 15.000 gledatelja, te su one postale hit među mladom kazališnom publikom, 15. siječnja otvorena je KAZALIŠNA TRIBINA ZA DJECU I MLADE “CUKOREK”-  subotom u 16.00 sati.

Ova će kazališna tribina obogatiti program namijenjen djeci i mladima, koji je do sada činila ponuda tradicionalne dječje filmske tribine nedjeljom.

Kazališna družina «Pinklec» u 2010. godini višestruko je nagrađivana za svoj rad te je krajem godine dobila i najznačajniju NAGRADU HRVATSKOG GLUMIŠTA za predstavu DJEČAK IVEK I PAS CVILEK u kategoriji  NAJBOLJA LUTKARSKA PREDSTAVA ILI  PREDSTAVA ZA DJECU I MLADEŽ.

Vjerujemo da je to garancija da se i u 2011. zadrži visoka kvaliteta njihove produkcije i programa nove kazališne tribine.

Na programu Kazališne tribine za djecu i mlade bit će predstave Kazališne družine «Pinklec« te profesionalnih kazališta za djecu i mlade iz cijele Hrvatske.

Pozivamo vas da pratite naš program i podržite nas u nastojanju da djeci i mladima osiguramo kvalitetan kazališni program koji će ih na putu njihova odrastanja poučiti i zabaviti.

  • Na ovu će se tribinu uvijek nadovezati Dječja FILMSKA tribina nedjeljom u 16.00 te će zajedno činiti  DJEČJI VIKEND u Centru za kulturu Čakovec.

Sve o predstavama možete saznati na našoj web stranici www.czk-cakovec.hr ili www.kdpinklec.com, a svoje karte za predstave rezervirati na tel. 040 311-488.

 

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

Skip to content