Poštovani roditelji, draga djeco i mladi, naš Studio vrši upise za nove članove od 18. do 22. rujna, svaki dan od 18h do 20h u Centru za kulturu Čakovec. Dramski studio Dada nudi djeci i mladima odličan dramsko pedagoški program za djecu i mlade. U našim se grupama cijelu školsku godinu marljivo radi. Razvijaju se […]

Poštovani roditelji, draga djeco i mladi, naš Studio vrši upise za nove članove od 18. do 22. rujna, svaki dan od 18h do 20h u Centru za kulturu Čakovec.

Dramski studio Dada nudi djeci i mladima odličan dramsko pedagoški program za djecu i mlade. U našim se grupama cijelu školsku godinu marljivo radi. Razvijaju se govorne sposobnosti i izražajnost, mašta, opažanje, upoznaje se s dramskim stvaralaštvom i kazališnim medijem, uče se osnovna pravila ponašanja pred publikom.

Dramski odgoj u grupi pomaže djetetu da izrazi i razvije svoje osjećaje, sklonosti, sposobnosti i stavove, da razvija govorne i izražajne sposobnosti i vještine, da razvije maštu i stvaralaštvo, da stekne sigurnost i samopouzdanje, da se nauči surađivati, cijeniti sebe i druge.

Također, polaznici kroz školsku godinu imaju prilike sudjelovati u raznim aktivnostima i programima koje organizira Centar za kulturu kao što su volontiranje na Susretu profesionalnih kazališta za djecu i mlade Assitej(članovi dječjeg žirija, novinari, voditelji i nakavljivači predstava), odlazak na razne festivale i surete, Erasmuse, kazališne kampove.

Trenutno u Studiju postoji 7 grupa. Grupe imaju sljedeće termine:

Grupa ponedjeljkom od 19:30 do 21:30 za 7. i 8. raz. osnovne škole i srednjoškolce (Voditelj Alen Barbić)

Grupa utorkom od 18:30 do 20:30 za 1., 2. i 3. raz. osnovne škole (Voditeljica Jelena Dokleja)

Grupa srijedom od 19:00 do 21:00, za 4., 5. i 6. raz. osnovne škole (Voditeljica Aleksandra Pleh)

Grupa četvrtkom od 18:30 do 20:30 za 5., 6. i 7. raz. osnovne škole (Voditelj Mario Jakšić)

Grupa petkom od 19:00 do 21:00 za srednjoškolce (Voditelj Bruno Kontrec)

Grupa subotom od 10:00 do 12:00 za 6., 7. i 8. raz. osnovne škole (Voditelj Aleksandar Filo)

Napredna grupa, ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 19:30 do 21:30 (voditelj Davor Dokleja)

Novost od ove godine je i grupa za predškolce. Grupa za predškolce imat će dva termina u tjednu po sat vremena. Voditeljice grupa su Ivančica Treska i Magdalena Sklepić

Budući da ovaj Studio sljedeće godine, točnije 28. siječnja, slavi 20 godina od osnutka, za tu se prigodu priprema predstava Petar Pan u kojoj će glumiti svi polaznici i njihovi voditelji.

Ukoliko želite biti dio naše velike kazališne obitelji, dio ove lijepe priče, dođite, upišite se, nemojte oklijevati.

Skip to content