DRAMSKE-RADIONICE-ZA-DJECU-I-MLADE

Upisi u dramske grupe za djecu i mlade od 6 do 18 godina te za studente i odrasle biti će od 16.09. do 20.09. od 17:00 do 18:00 sati u Centru za kulturu Čakovec. Radionice počinju 01. listopada 2013. i trajat će do 13. lipnja 2014. (jednom tjedno po dva sata). Mjesečna cijena po učeniku biti će 100 kn, a grupe će se sastajati jednom tjedno po dva sata (ponedjeljkom, utorkom, petkom ili subotom). Dramska grupa za srednjoškolce i starije osnovnoškolce (7. i 8. razred) biti će besplatne. Voditelji grupa sustavno će raditi na dramskom odgoju djece, mladih i odraslih kroz cijelu školsku godinu te dva puta godišnje imati prezentaciju (predstava ili skupna igra) svog rada.

Voditelji grupa:  Jelena Dokleja, Bruno Kontrec i Davor Dokleja.

Program radionice:

– vježbe zagrijavanja i razgibavanja
– tehnike – govor, pokret, zvuk
– grupni rad, rad u paru, pojedinačni rad
– scenske vježbe
– improvizacija
– scenski zadaci

Radionice su korisne za:

– vježbanje koncentracije
– otvaranje komunikacije
– socijalni razvoj
– otklanjanje sramežljivosti
– poticanje kreativnosti
– razvoj samopouzdanja
– snalaženje – koordinacija u prostoru

Info:
091 72 71 076 – Bruno Kontrec

098 91 62 480 – Davor Dokleja

[email protected]

Jelena Dokleja, diplomirana učiteljica i članica Kazališne družine «Pinklec» Čakovec od 1999. godine. Osim u Pinklecovim uspješnicama (Vatroslav grom, Dječak Ivek i pas Cvilek) glumi u HNK Varaždin. Surađivala s redateljima: Anica Tomić, Dubravko Torjanac, Zlatko Bourek, Romano Bogdan i drugima. Dobitnica je glumačke nagrade na Assitej-u u Čakovcu 2010. godine. Dramskom pedagogijom bavi se u školi te je nekoliko puta njen rad sa djecom predložen za državni susret LIDRANO.

Bruno Kontrec, glumac i član Kazališne družine «Pinklec» Čakovec od 1999. godine. Osim u Pinklecovim uspješnicama (Matilda, Dječak Ivek i pas Cvilek) glumi u Dječjem kazalištu Dubrava u Zagrebu, Dječjem kazalištu Žar-ptica u Zagrebu i u Gledališču Glej u Ljubljani. Surađivao je s redateljima Anicom Tomić, Oliverom Frljićem, Zlatkom Svibenom, Peterom Kusom, Romano Bogdan i drugima. Dobitnik je dvije glumačke nagrade (Assitej, Čakovec 2011. i Naj naj naj festival, Zagreb 2012.)

Davor Dokleja, glumac i član Kazališne družine «Pinklec» Čakovec od 1998. godine. Osnivač i voditelj Dramskog studija Dada Kazališne družine Pinklec od 2004. godine. Osim u Pinklecovim predstavama igra i u HNK Varaždin. Surađivao sa redateljima Dubravko Torjanac, Zlatko Bourek, Mario Kovač, Miran Kurspahić, Tamara Kučinović, Romano Bogdan i drugima. Dobitnik je dvije nagrade za najboljeg redatelja na Festivalu KAM u Prelogu za predstave koje je radio sa Dramskim studijem Dada.

Skip to content