IMG_0976

Nakon kraće zimske stanke Tribina Cukorek započinje program kazališnih predstava za djecu i mlade. Do kraja kazališne sezone vidjeti ćemo nekoliko Pinklecovih predstava (jednu premijeru), ali i gostujuće predstave drugih kazališta iz Hrvatske.

Program Cukoreka otvaramo ove nedjelje, 8. veljače 2015., s prošlogodišnjom hit predstavom JEŽEVA KUĆICA (adaptacija M. Sviben). Izvode KD Pinklec u koprodukciji s Dječjom i lutkarskom scenom HNK-a u Varaždinu.
Ovogodišnja prva pretpremijera održati će se 22. veljače 2015., a radi se o poznatoj priči BREMENSKI SVIRAČI (prema B. Grimm) u interpretaciji Kazališne družine Pinklec.
Prije odlaska na svoj prvi ovogodišnji festival (Assitej u Bjelovaru) Dramski studio Dada odigrati će 15.ožujka 2015., predstavu GENERAL KIRO MIŠ (prema H. Kovačeviću).
Prva gostujuća predstava na Tribini Cukorek biti će 22.ožujka 2015., a radi se o predstavi MINIMI Dječjeg kazalište Dubrava u koprodukciji s Performing arts collective VRUM i Udrugom za scenske umjetnosti Prostor Plus.
Posebna poslastica ovosezonske Tribine Cukorek biti će predstava DEVETA OVČICA Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku. Predstava koja je prošle godine na Assitej-u u Čakovcu osvojila nekoliko nagrada i bila proglašena najboljom predstavom u cjelini odigrati će se 26. travnja 2015.
Tribinu Cukorek završavamo  10.svibnja 2015. gostujućom predstavom ROKMEEWAU u izvedbi Scene Gorica.

Pozivamo sve roditelje i djecu da nam se pridruže na ovim predstavama i zajedno s nama uživaju u kazališnoj čaroliji Tribine Cukorek. Želite li saznati nešto više o predstavama kliknite na naziv predstave.

Skip to content