Ovogodišnji 24. po redu Susret profesionalnih kazališta za djecu i mlade HC Assitej održao se kako je bio i planiran. U pet dana vidjeli smo 10 predstava, otvorili izložbu Ivana Duića akademskog slikara i grafičara iz Varaždina, održali promociju online publikacije Kazališni šalabahter, predstavili Regionalnu platformu za razvoj i afirmaciju teatra za djecu i mlade […]

Ovogodišnji 24. po redu Susret profesionalnih kazališta za djecu i mlade HC Assitej održao se kako je bio i planiran. U pet dana vidjeli smo 10 predstava, otvorili izložbu Ivana Duića akademskog slikara i grafičara iz Varaždina, održali promociju online publikacije Kazališni šalabahter, predstavili Regionalnu platformu za razvoj i afirmaciju teatra za djecu i mlade „Od malih nogu“ i najviše od svega dobro se zabavili i družili s kolegama kazalištarcima iz cijele Hrvatske. Uz sve to žiri nas je na kraju obradovao s tri nagrade za našu predstavu Plavo sunce na žutom nebu. Nagrada za najbolju glazbu (Bojan Miljančić), Nagrada za najbolju scensku rasvjetu (Neven Taradi) i Nagrada za kolektivnu igru (ansambl predstave Plavo sunce na žutom nebu).
Čestitamo i ostalim dobitnicima nagrada i svim sudionicima Susreta i nadamo se da se vidimo slijedeće godine u još većem broju.

Skip to content