Kravica Rozmari Mu je kravica istančanih načela i  pogleda na svijet. Živi na seoskom imanju i svojim savjetima i lekcijama o ponašanju dovodi do ludila Seljaka i sve životinje na seoskom imanju (pas, kokoš, zlatna ribica).Kada Seljak vidi kako Rozmari Mu maltretira životinje odluči ju odvesti u Afriku. Životinje su konačno bile sretne i radile su […]

Kravica Rozmari Mu je kravica istančanih načela i  pogleda na svijet. Živi na seoskom imanju i svojim savjetima i lekcijama o ponašanju dovodi do ludila Seljaka i sve životinje na seoskom imanju (pas, kokoš, zlatna ribica).
Kada Seljak vidi kako Rozmari Mu maltretira životinje odluči ju odvesti u Afriku. Životinje su konačno bile sretne i radile su sve što su oduvijek radile bez da ih Rozmari Mu zanovijeta.

No, jedne noći na seosko imanje dođe krokodil, pa zatim slon, pa majmun … Malo po malo sve afričke životinje došle su na seosko imanje. Pobjegle su od kravice Rozmari Mu. Seljak ih  povede natrag na vlak, pa u avion i pravac Afrika. Tamo je vidio kravicu Rozmari Mu kako drži predavanje devi! Zgrabio ju je i poveo natrag na seosko imanje gdje je Kravica  Rozmari Mu sva sretna danima pričala o Africi. Pričala je i pričala, a slušatelje je dakako imala!

Dob: 5+

Trajanje: 50 min

Redatelj: Damir Mađarić

Tekst: Andri Beyeler

Scenografija i kostimi: Petra Mađarić

Glazba: Gordana Evačić i Miroslav Evačić

Oblikovanje rasvjete: Neven Taradi

Igraju:

Ena Jagec i Neven Matoša

Trailer
Skip to content