Prije nekoliko dana u sandučić naše družine stiglo je pismo. A u pismu se nalazio poziv festivalskog vijeća Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku koje predstavu „Ptičica“ K.D. Pinklec uvrštava u službeni program 52. Međunarodnog dječjeg festivala, koji će se održati od 23. lipnja do 07. srpnja 2012. godine u Šibeniku.  Poziv je to koji nas je beskrajno razveselio.

Ovo je druga godina uzastopce kako su Pinkleci pozvani na MDF Šibenik što zapravo i nije mala stvar budući da znamo da je taj festival najstariji i najprestižniji festival kazališta za djecu u Hrvatskoj. I još k tome nastupamo u službenom programu.
Nakon naporne ali uspješne sezone koja se lagano približava kraju Pinklecima je ovo zaslužena nagrada za veliki trud i rad koji su uložili ove sezone, a ako se kojim slučajem nađete u blizini Šibenika ovo ljeto dođite nas vidjet, pozdravit, popit gemišt sa nama ili pojest sladoled. Nastupamo 01.07. u 19 h u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku. U svakom slučaju na našim ćete web stranicama ubrzo nakon našeg povratka moći vidjeti i pročitati kako smo se proveli.

Skip to content