dramski studio dada
Svojom prvom predstavom NIKA U RALJAMA DRUŠTVA 28. siječnja 2004. godine započeo je rad Dramskog studija Dada u sklopu Centra za mlade, CeZaM Čakovec.
Pozivamo vas da zajedno s nama proslavite 10 godina Dramskog studija Dada kazališne družine Pinklec te da u subotu 25. siječnja 2014. prisustvujete cijelodnevnom programu koji su za vas pripremili Dadači.

Najmlađe grupe studija za vas su pripremile kratku prezentaciju. Pet različitih grupa pod vodstvom glumaca KD Pinklec Jelene Dokleja i Brune Kontreca pokazat će vam kratke etide, igrokaze i vježbe koje su stvarali od početka školske godine.
Dramski studio Dada je, od 2004. do danas, napravio 22 različite predstave za djecu i mlade i izveo ih 170 puta. Za sve te predstave stvarali su se jedinstveni likovi i gradili svakojaki svjetovi. Kostimi, scenografija i rekviziti (neki samo u naznaci, simbolici, a neki i više nego doslovni) uvijek su bili velika pomoć u pričanju priča i stvaranju predstava ovog studija. Na izložbi ”10 godina Dade” vidjeti ćete upravo te fragmente iz predstava.

Nakon otvorenja izložbe ”10 godina Dade” najstarija grupa Dramskog studija Dada izvest će vam predstavu ”ŠTA” koju su za ovu prigodu obnovili, a nakon predstave cijela se proslava seli u CENTAR ZA MLADE – PROSTOR gdje su Dadači pripremili zakusku i ”đusku” za sve uzvanike.

Program:

10:00 – 12:00 sati
Centar za kulturu
Predstavljanje rada najmlađih grupa Dramskog studija Dada Kazališne družine Pinklec
(5 grupa pod vodstvom Jelene Dokleja i Brune Kontreca)

19:30
Centar za kulturu – Izložbeni prostor
Otvorenje izložbe ”10 godina Dade”

20:00
Centar za kulturu
Obnova predstave ”Šta?”

22:00
Centar za mlade – Prostor
After party

PREDSTAVA ”ŠTA”

Skip to content