Projekt #pinkleconline #coronaoffline napokon završava

Projekt #pinkleconline #coronaoffline koji smo 20. ožujka započeli online besplatnom snimkom predstave Bremenski svirači završili smo 13. svibnja snimkom predstave Mali čarobnjak.
U nepuna dva mjeseca na našim službenim stranicama prikazali smo 14 različitih predstava za djecu i mlade koje je na Facebook stranicama otpratilo 80 000 posjetitelja. Svakodnevno su nam pristizale poruke ohrabrenja i zahvale od strane roditelja i djece za našu akciju. Hvala vam od srca na tome. Hvala vam što ste nam slali fotografije, snimke i crteže iz vaših domova pokazujući nam kako uživate u praćenju predstava na daljinu. Također, zahvaljujemo učiteljima koji su zajedno s učenicima pratili naše predstave na daljinu.

Sve to nas je ohrabrilo i dalo nam nadu da ćemo se jednom kad sve ovo prođe moći opet vidjeti u našem kazalištu u još većem broju.
Zato vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite u prvoj predstavi uživo! Akcija online predstave se prekida, a akcija predstave uživo ponovo kreće.
Pozivamo vas da 24. svibnja u 16 sati dođete u naš Centar za kulturu na nedjeljnu Tribinu Cukorek i pogledate višestruko nagrađivanu predstavu VUKA SE NE BOJIM JA!

Izvedba predstave uživo 24.5. 2020. u 16 sati u Centru za kulturu Čakovec
Skip to content